måndag 30 september 2019

Investerar SM 2019 är igång!

Ta chansen och lär dig att handla med aktier, råvaror, valutor med mera! Detta är en otroligt bra chans för att få prova på.

Du får 100.000 kr i fiktiva pengar som du ska investera.


"Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Det är en kostnadsfri tävling där deltagarna får testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor, krypto och räntor. Det görs med hjälp av aktier och börshandlade produkter, såsom Bull & Bear-certifikat, Mini Futures, Mini Futures BEST/Unlimited turbos, Turbowarranter, Trackercertifikat och Warranter. Dessa värdepapper finns på NGM:s marknadsplats.
Tävlingen pågår mellan 30 september-11 oktober 2019 men det går att anmäla sig och börja tävla efter att tävlingen har startat. För att vara med i huvudtävlingen och tävla om förstapriset måste du ha anmält dig senast 6 oktober. Handeln är öppen under börsens öppettider, kl. 08.00-20.00. Notera att vissa värdepapper, bland annat aktier, handlas under kortare öppettider (09.00-17.25). De värdepappper som handlas i tävlingen handlas till faktiska kurser men med fiktiva pengar.
Investerar-SM har en huvudtävling och en veckotävling. Den deltagare som lyckas skapa den högsta avkastningen i sin depå under hela tävlingsperioden vinner huvudtävlingen. Veckotävlingen vinner den deltagare som har fått den högsta procentuella utvecklingen under första tävlingsveckan, 30 september-4 oktober 2019."


https://www.investerar-sm.com/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar