torsdag 26 september 2019

Skanska trillar in i fleras portföljer?

Man märker tydligt att folk börjar få upp ögonen för Skanska igen.

Det kommer in köprekommendationer och väldigt många projekt dagligen. Nedanför är några exempel.

Skanska har tecknat ett 13-årigt hyresavtal med Qualtrics om cirka 25 500 kvadratmeter i kontorsprojektet 2+U i Seattle, Washington, USA. Inflyttning kommer att ske under sommaren 2020. Hyresavtalet innebär att 100 procent av kontorsytan i byggnaden nu är uthyrd.

Skanska har tecknat avtal med University of Cincinnati om att renovera och bygga ut College of Business, Lindner Hall i Cincinnati, Ohio, USA. Kontraktet är värt USD 32 M, cirka 300 miljoner kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för USA för det tredje kvartalet 2019.

Skanska har tecknat ytterligare avtal med Region Skåne i projektet för att bygga den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde.
Kontraktet för de nu tecknade och återstående etapperna är värt cirka 4,2 miljarder kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för Sverige för det tredje kvartalet 2019, skriver Skanska i ett pressmeddelande.

Jag är väldigt positiv och ökade upp ytterligare igår. Idag går Skanska upp 4,20%. Bra tajming!

Utöver detta trillade det in en bra summa från Castellum som återinvesterades i flera aktier. Castellum är en av mina stora favoriter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar