måndag 19 december 2016

Nyhet Medicpen

Hej bloggläsare,
Min magkänsla stämde. Det bubblade och idag vid börsens öppning kom nyheten.



MedicPen
MedicPen tecknar avtal med kinesiska United Family Healthcare (Finwire)

"2016-12-19 09:20

Medicinteknikbolaget MedicPen tecknar avtal med kinesiska United Family Healthcare Group i Peking som avser att göra en studie med tablettdispensern Medimi. United Family Healthcare Group har tre sjukhus och ett 20-tal privatkliniker spridda över hela Kina. Inriktningen är framförallt på framgångsrika kineser, men även utländska patienter är välkomna. Det framgår av ett pressmeddelande.

MedicPen, United Family Healthcare Group och som tidigare kommunicerats Raffles Medical kommer starta en studie där det utvärderas hur Medimi med GSM-uppkoppling kommer att fungera. Målet med studien är att kunna integrera Medimi och på detta sätt kunna följa patienterna under sin behandling.

Studien genomförs för att få erfarenhet från den kinesiska marknaden och resultatet kommer sedan att ligga till grund för bolagets införsäljning till andra sjukhus och kliniker. Målet är att studien med Raffles Medical och United Family Healthcare Group ska komma igång under första kvartalet 2017. "
http://beijing.ufh.com.cn/wellness-resources/health-articles
Jag är väldigt glad att Kinas marknad öppnar upp sig mera. Som många säger på vårt Avanza forum så är Kina otroligt viktigt för Medicpens framtida utveckling, vi behöver både Bornholm och att dessa 2 Kina studier går i lås så kan vi klättra mot helt nya höjder. 
Nästa "Fingerprint" historia?
Följ med oss och låt framtiden visa svaret. 

Snart kommer det förmodligen bli betydligt dyrare att köpa in sig, så rekommenderar man snarast ska börja göra sin plan för att komma in på en bra kurs innan startskotten kommer.

//MM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar