fredag 18 augusti 2017

Resultat utav NOPII

Härligt att vi äntligen tog hem segern i upphandlingen.

Styrgruppen för NOPII har utvärderat och godkänt två inkomna anbud. Konsortiet MedicCare där MedicPen ingår har vunnit upphandlingen. Om beslutet inte överklagas har parterna för avsikt att ingå ett avtal efter den 28 augusti då överklagandeperioden är över.    

NOPII (Nordjysk Platform Innovative Indkøb) är ett projektsamarbete mellan nio kommuner på Nordjylland i Danmark med målsättningen att utveckla en tvärkommunal modell för innovativa insatser inom äldreomsorg, sjukvård och handikappomsorg.  
Bolaget har för avsikt att senare förtydliga vilka konsekvenser detta får för MedicPen.
MedicPen AB har i samråd med AktieTorget kommit överens om att handeln i bolagets aktie återupptas idag klockan 15.00.
Mer information om upphandlingen och NOPII finns här: http://nopii.vesthimmerland.dk/ 
Skälet till handelsstoppet är att informationen om att MedicCare vann upphandlingen publicerades på NOPIIs hemsida innan informationen publicerades av bolaget. 


Mitt redeye inlägg blev rätt så bra från sist om man förskjuter det några månader framåt i tiden.
En sak som man inser är att saker tar tid, speciellt inom denna branschen.
Det handlar inte bara om att vinna och tjäna pengar. Vi ser faktiskt till att göra om hur medicinhanteringen kommer ske i framtiden, det kommer rädda liv, öka tryggheten för anhöriga & för patienten.
Att NOPII var genombrottet för resan är självklart. Det är här vi börjar med våra Danska vänner.
Framtiden har väldigt mycket att visa nu, vi vet att nyemission är inskickad, hur den kommer se ut kommer förmodligen snart att presenteras.
Jag har precis mailat för att se ifall vi kan få något datum gällande Kina studierna, ifall de kommer nu i Augusti eller om det blir försenat. Om/när jag får svar så lägger jag upp det här direkt.
Som en annan i gruppen la upp igår, vilken kurs står vi i 2020? Denna aktie är något som kommer locka många långsiktiga sparare.
Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar