onsdag 18 januari 2017

En resa av erfarenheter

Dagens inlägg handlar om reflektioner hur vi lyckas ta oss igenom olika svårigheter genom att lyssna.
Jag är en av dom som tror att människornas kropp är designade att vi fick en mun och två öron av en anledning. De symboliserar att man ska lyssna dubbelt så mycket som man pratar.

Detta är något som jag tror vi alla behöver bli bättre på, lyssna på andras råd och tips som gått igenom resan tidigare. Tillsammans är vi starka och det är genom att dela med oss av erfarenheter som många bitar faller på plats.
Det är därför vår aktiegrupp är så viktig, vi sprider information, kunskap och har riktigt roligt tillsammans.

Jag förespråkar fortfarande att ett av de bästa tipset jag fått upp ögonen för är att ha kapital tillgängligt för investeringar vid rätt tillfälle.

Väljer att börja kalla detta koncept för IOT, "Investments On Time".

Hur många gånger har ni själv inte suttit och tänkt, "Om jag bara hade kapitalet att köpa in mig på denna "tillfälliga dippen" / låga kursen?"

Jag har gjort detta otaliga gånger. SaltX Technology Holding och Cellavision är två företag som jag trodde mycket på men hade inte kapitalet att investera för att jag föredrog andra aktier framför.

Cellavision var en av mina första aktier jag köpte, tillsammans med Ericsson. Köpte den på 39kr och sålde vid 53 snåret. Idag kom nyheten att Cellavision får en ny riktkurs på 120kr och ligger med en dagskurs på 98 kr.

Jag kommer börja först och främst att spara upp mitt kapital så det finns en bra summa att investera när det dyker upp bra tillfällen.

Kommer hålla extra koll på följande företag inom det närmaste:

Maha Energy
Cellavision
SaltX Technology Holding
Ericsson
Eyeonid group

Kommentera gärna ifall ni har tips på intressanta aktier att följa.

//MMInga kommentarer:

Skicka en kommentar